Materiaalipankki

Työnhakuun - sivuja ja sovelluksia itsenäiseen työnhakuun

Digitaitoja  -itsenäiseen opiskeluun

Työnvälitys- ja henkilöstövuokrausfirmoja

Hyödyllisiä linkkejä osallistujalle:

TE-palvelut Työvoimatoimiston työnhaun opas.
Työsuojelu Neuvoja ja ohjeita työn terveyteen ja turvallisuuteen, sekä työsuhteen ehtoihin liittyvissä kysymyksissä.
Työelämän ABC OPAS  Selkosuomenkielinen versio työelämään
Töissä.fi Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opiskelijoille suunnattu valtakunnallinen sivusto, joka sisältää tietoa korkeakouluista
valmistuneiden työhön sijoittumisesta sekä valmistuneiden itsensä kirjoittamia kuvauksia työstään.

Opintopolku Sivusto opintojen suunnitteluun. Kattavasti tietoja erilaisista opintomahdollisuuksista. Myös maahanmuuttajille suunnattu tietosivu

Maahanmuuttovirasto Maahanmuuton päätöksenteko organisaatio, lisäksi asiantuntija- ja tietopalveluja.
Kotouttaminen.fi Laaja kotouttamiseen keskittyvä osaamiskeskus. Tutkimustietoa ja ajankohtaisia asioita
niin maahanmuuttajille kuin ammattilaisillekin.
InfoFinland Monikielinen verkkosivusto, joka kokoaa yhteen tärkeää tietoa Suomeen muuttoa suunnittelevalle tai täällä jo asuvalle.