Valmentavat koulutukset


Lääkislinja

Otavan Opiston Lääkislinjalla parannat valmiuksiasi menestyä lääketieteen, hammaslääketieteen ja eläinlääketieteen pääsykokeissa. Lääkislinjalla voit kerrata ja syventää matematiikan ja luonnontieteiden osaamistasi, korottaa lukion päättötodistuksen arvosanoja ja osallistua harjoituspääsykokeisiin.

Opinnot alkavat syksyllä ja kestävät yhden lukuvuoden. Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Opintojen aikana sinulla on mahdollisuus asua opiston kampuksella Mikkelissä ja voit saada opiskeluun Kelan opintotukea.

Lue lisää Lääkislinjasta


Kasvatustieteen linja

Kun maailma muuttuu, muuttuvat myös oppimisen tavoitteet, oppimisympäristöt ja opetus. Otavan Opiston Kasvatustieteen linjalla pääset tutustumaan kasvatustieteen viimeisimpiin suuntauksiin ja saat tukea tuleviin yliopisto-opintoihin. Etsimme innovatiivisia opettajaksi haluavia sekä jo opettajina ja kasvatustieteen kouluttajina toimivia edelläkävijöitä. Olisiko juuri sinusta innostuneeksi opettajaksi tai oppimisen valmentajaksi ja fasilitaattoriksi tulevaisuuden oppimisympäristöissä?

Opetus toteutetaan sekä verkossa että lähiopetuksena Otavan Opistolla Mikkelissä. Koulutuksen sisältöjä ovat verkko-oppiminen, oppimisen tulevaisuus ja VAKAVA-valmennus. Opintojen yhteydessä voit suorittaa kasvatustieteen perusopinnot.

Lue lisää Kasvatustieteen linjasta