Yksittäisiä kursseja joustavasti verkossa

Aineopiskelijana voit esimerkiksi täydentää opintojasi tai opiskella harrastuksena.

Otavan Opiston aineopiskelulinjalla voit opiskella yksittäisiä lukion ja perusopetuksen kursseja. Oletko opiskelijana jossakin toisessa oppilaitoksessa ja haluat täydentää opintojasi verkkokursseilla? Haluatko opiskella omaksi iloksesi? Tai haluatko korottaa perusopetuksen tai lukion arvosanojasi?

Voit aloittaa opiskelun milloin tahansa ja opiskella omaan tahtiisi. Opiskelu on puhdasta etäopiskelua Muikku-oppimisympäristössä. Aineopiskelulinjalla voi opiskella jokainen. Ikä- tai pohjakoulutusvaatimuksia ei ole.

Lue opiskelun aloittamisesta, kurssien arvioinnista, kurssimaksuista aineopiskelun omilla verkkosivuilla osoitteessa aineopiskelu.otavanopisto.fi. Sivustolta pääset tutustumaan myös kurssitarjontaan.

Tagit: aineopiskelu, lukio, aikuislukio, peruskoulu, ops2005, ops2016, etäopiskelu, muikku, verkkokurssit
  • 17.02.2017

Nettilukion ajankohtaiset