Koulutuskalenteri

Tulevia koulutuksia

TempoJazz to 1.8.2019 kulttuuritalo Tempossa klo 19 alkaen (Mikkeli)

Tule nauttimaan New Orleansin pirskahtelevista jazzklassikoista kulttuuritalo Tempoon!

Ripaus ihanaa New Orleansin nostalgiaa - tule nauttimaan pirskahtelevista jazzklassikoista kulttuuritalo Tempoon torstaina 1.8.2019 klo 19.00 alkaen (ovet klo 18).

Kesäisen illan svengaavasta jazztunnelmasta vastaavat Otavan Opiston jazzleirin bändit opettajineen. Myös marssibändi paikalla!

Leirin johtajana toimii kitaristi Petri Krzywacki ja opettajistoon kuuluvat Susanna Mesiä (laulu), Alan Matheson (piano), Kaisa Siirala (saksofoni), Thomas Törnroos (rummut) ja Sampo Tiittanen (basso). Opebändi esiintyy illan päätteeksi.

Lisätiedot: kurssit@otavanopisto.fi tai kulttuuritalo Tempo/ravintola Lumo, p. 0400 238 459

Liput ovelta 8€/hlö.

• Paikka:

Kulttuuritalo Tempo, Mikonkatu 23 Naisvuori, 50100 Mikkeli

Tagit: jazz, klassikko, standardi, ikivihrea, bandi, keikka, jamit, otavanopisto, tempo

Tulevia koulutuksia

Lyhytkurssit